Stoppa pressarna! Andreas Qassim på Carlstad Comic Con, lördag 28 maj!

Nu på lördag kommer jag att medverka vid Carlstad Comic Con, Värmlands Serie- och Film-mässa. Jag kommer sitta vid något slags bord och signera Bamse-tidningarna som innehåller Bamse och den lilla åsnan (BA #7 & 8 2011). Jag kommer även att hålla i en liten workshop där jag ska visa att alla kan lära sig teckna Bamse. Välkomna!

bamse-workshop_blog

En kuriositet: själva anledningen till min medverkan i Karlstad är att jag hoppar in som ersättare för… Tony Cronstam! Hans fru Maria har råkat ut för en olycka och de tvingas därför tyvärr ställa in. Som sagt, jag kan inte fylla Tonys skor, men lustigt nog kommer jag sitta och signera ett Bamse-nummer där vi båda medverkar med var sin serie. Vi önskar Maria ett stort krya på sig och hoppas att makarna Cronstam kommer igen nästa år.  Nu ska jag sätta mig på cykeln till… Tony Cronstam! Ska hämta upp lite signerade Elvis-album som kommer finnas till försäljning i Karlstad. Känns som att något slags öde är i görningen här…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/d/4/andreasqassim.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399