Sydsvenskan 27 Aug

Idag var det ett reportage om Sluggerfilm och Bamse och Tjuvstaden i Sydsvenskans kulturdel. http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/snall-bamse-haller-for-lang-film Den fina affischen i bakgrunden är tecknad av Thomas Holm. Att den hänger på sniskan är mitt fel. Kommer åt den när jag snurrar på min stol. Har aldrig haft förstånd nog att hålla mig på min plats… Eftersom jag fick oförtjänt mycket utrymme i artikeln tänkte jag komplettera med några bilder på världens bästa kollegor.

Lars Bällsten är Mannen. Han gör story sketches, character turnarounds och expressions. Han har ritat jättemånga Bamse-omslag och tog med sig ett X-Box till studion. Happy! Joy!

Adam Blomgren är Mannen. Han designar rekvisita (props) och gör character expressions. Han är även kung på badminton och spelar i ett punkband som heter Tre Volt.

Ola Larsson och Christian Ryltenius är Männen. Ola jobbar med set-design och Christian är regissör för filmen. Ola är från Mjölby eller Trollhättan eller nåt sånt.

Thomas Holm är MANNEN. Han är tillika Art Director för filmen. Här diskuterar han bakgrunder med MANNEN FRÅN LYSEKIL Ulf Sandberg.

I fredags var det vargfredag. Då såg vi ut så här. Bakre raden: Andreas, Lars, Ola och John Arbén. Nedre raden: Adam, Karin Nilsson och Thomas. John är produktions-assistent. Han är Mannen. Karin gör mouthcharts (designar hur figurerna ser ut när de pratar). Hon är Kvinnan.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/d/4/andreasqassim.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399