Kronobergs Bokmässa, Växjö stadsbibliotek, lördag 22 november

På lördag kommer jag att medverka vid Kronobergs Bokmässa på Växjö Stadsbibliotek. Kl. 12.00 berättar jag om mitt arbete för Bamse – tidningen och långfilmen – samt lite om influenser, skruvad humor och aktuella projekt. Kl. 13.30 ger jag en workshop i hur man tecknar Bamse. Det kommer även finnas möjlighet att få signerade Bamse-tidningar för den som vill. Varmt välkomna på lördag!

pm-biblioteketDen tredje volymen av Bamse-biblioteket PM-serierna kom precis ut (omslag av Lars Bällsten, Bernt Hanson och Thomas Holm). Här finns några av de serier jag är mest stolt över från min tid som Bamse-tecknare. Samtliga berättelser är skrivna av Rune Andréasson.

fule_fritteFrån “Fule Fritte”, tecknad av mig, tuschad av Bernt Hanson.

kärrtrolletFrån “Kärr-trollet”, tecknad av mig, tuschad av Kerstin Hamberg.

bamse_dvd
Även Bamse och Tjuvstaden-dvd:n kom nyligen!

ba_ee_blogNi som deltar i workshopen kommer att få prova rita Bamse, med och utan “regler”!

Bamse – Världens starkaste björn © Rune Andréason
Bamse och tjuvstaden © Tre Vänner Produktion AB

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/d/4/andreasqassim.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399